Wie we zijn?

Wij leven, ademen en denken sofa!
Wij zijn een enthousiast team van sofa-experts dat zich gepassioneerd bezighoudt met de innovatie en perfectionering van hoogwaardige bankstellen.

Wij vinden functionaliteit uit waar deze ontbreekt, denken elk detail grondig door en brengen het met liefde, passie en expertise tot in de perfectie. Ontworpen en vervaardigd met de jarenlange ervaring en 60 jaar knowhow van de Belgische bankstellenfabrikant Rom1961, bieden wij een bijzondere mix van innovatieve vernieuwingen en bewezen kwaliteit.

De eenvoudigste weg naar een ‘ALTIJD comfortabele’ bank voor iedereen en elke situatie, ongeacht hun grootte of voorkeuren. Onze individueel aanpasbare comfortinstellingen bieden precies dat. Op maat gemaakt comfort voor elke situatie – wanneer u maar wilt.

  • ONZE WAARDEN

  • Professionaliteit

    Nieuwe wegen inslaan betekent vaak aanvankelijk fouten maken. Voor ons betekent professionaliteit dat onze klanten daar niets van merken.

  • Creativiteit

    Bij creativiteit draait het niet alleen om een idee, maar ook om al die andere ideeën die het tot leven brengen.

  • Menselijkheid

    Käthe Rom, medeoprichter van Rom1961, placht te zeggen dat we allemaal één grote familie zijn. Daarom behandelen we iedereen - klant, collega of leverancier - volgens dit principe.


Wat anderen zeggen

4,90

Zeer goed


We houden van nieuwe vrienden

IG_bild